Ystävämyynti Drama galleryssa

Jälleen kaikille Jyväskylän seudulla, ja vaikka kauempanankin asuville, tilaisuus päästä ostamaan Draman juhlamekkoja ym. tosi edullisesti. Yksittäiskappaleitakin löytyy mallikappaleina. Kannattaa käydä katsastamassa, kevään juhla-aika on jo tulossa!

Kuva

Julkaissut merilinna

Meri on Keski-Suomesta lähtöisin oleva vaatetuksen ja pukeutumisen ammattilainen, vaate- ja neulesuunnittelija, vaatetusalan opettaja ja kouluttaja, sekä pukeutumisneuvoja. Asuu nykyisin Muoniossa, missä sijaitsee myös oma työhuonemyymälä/workshop.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: