Neule lämmittää Suomen viileässä kesäillassa

Suomen kesään mahtuu yleensä myös niin kauniita, mutta hyvinkin viileitä kesäiltoja. Etenkin juhlatilanteessa se voi tuoda päänvaivaa, kuinka varautua mahdolliseen viilenevään kesäiltaan tilanteen vaatimalla tavalla. Kevyet, tyylikkäät, korkealaatuiset ja asukokonaisuuteen sopivat neuleet voivat olla juhlan pelastajia ja viileän karkottajia.

Neuleessa kannattaa suosia luonnonmateriaaleja. Tuolloin ne pysyvät aina moitteettomassa kunnossa, vain pientä huoltoa silloin tällöin kaivaten. Luonnonmateriaaleista huokuu ylellisyys ja etenkin pienteollisesti ja käsin valmistettuina, ne ovat todellista ekoluksusta.

Studio merilinnan valmistama, Kuhnamo-tuotemerkin pikku Kota hartiaviitta valmistetaan mm. 100% alpakasta. Alpakka on kevyt, hengittävä, ylellinen ja sopivasti lämmittävä materiaali. Se on juuri sopiva niin juhla- kuin arkikäyttöön ympäri vuoden. Sen lisäksi, että hartiaviitta lämmittää, se ryhdistää ja tekee asun kuin asun puetun ja harkitun näköiseksi. Lisäksi se menee pieneen tilaan käsilaukussa ja pysyy rypyttömänä, joten aivan loistava matkakaveri, todellinen luottovaate!

Pikku Kota on nimensä mukaisesti hieman pienempi versio suuremmasta Kota hartiaviitasta. Sen vino linja edessä ja takana on hyvin vartaloystävällinen, peittää juuri sopivasti, mutta jättää kädet vapaaksi. Kuvissa olevat Nuppu-korvakorut ovat myös Kuhnamo-mallistoon kuuluvia. Korvakorut valmistetaan ylijäämänahasta täysin käsityönä.

Hartiaviitassa neutraalit värit ovat ajattomia ja helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Tilauksesta on mahdollista teettää myös oman lempivärisensä, lankojen värikartassa on paljon vaihtoehtoja. Vielä kerkeääkin teettämään vaikkapa kesän juhliin suunnittelemaasi juhla-asuun sopiva ja lisälämpöä antava moderni hartiaviitta.

Kaikki studio merilinnan Kuhnamo tuotteet ovat suunnittelijan itse pientuotantona valmistamia ja täysin käsityönä tehtyjä. Kannattaakin siis suosia Suomalaista pientuotantoa!

Viitan materiaali: 100% Alpakka

Hinta: 159€

Myynti: Levi Shop, Hissitie 11 A, 99130 Sirkka.

Lisäksi voi tiedustella suoraan valmistajalta yhteydenottolomakkeella, joka löytyy Kuhnamon verkkosivuilta.

Lisää Kuhnamo tuotteita löydät yrityksen verkkosivuilta.

Julkaissut merilinna

Meri on Keski-Suomesta lähtöisin oleva vaatetuksen ja pukeutumisen ammattilainen, vaate- ja neulesuunnittelija, vaatetusalan opettaja ja kouluttaja, sekä pukeutumisneuvoja. Asuu nykyisin Muoniossa, missä sijaitsee myös oma työhuonemyymälä/workshop.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: