Kuhnamo – uusi Suomalainen neuleiden ja asusteiden tuotemerkki

Vaate- ja neulesuunnittelijana olen työstänyt jo pitkään omaa tuotemerkkiäni Kuhnamoa. Tuotemerkki on vielä pieni valikoimaltaan, mutta sitäkin joustavampi, mallistosta kun on mahdollista myös tilata tuote made-to-order periaatteella.

Kuhnamo koostuu neulevaatteista, neuleasusteista, sekä koruista. Neulevaatteiden tuotekehitys on ollut pitkäjänteistä, sillä olen halunnut huomioida tuotteissani monia laatuun panostavia seikkoja, kuten neuleen istuvuus hyvän kaavoituksen avulla, monikäyttöisyys, sekä luonnollisesti ulkonäkö ja työnlaatu. Lisäksi oikeiden materiaalien hankinta on tärkeää etsintätyötä.

Neulevaatteiden ydintuote on AALTO sarja, jossa on erimittaisia puseroita ja mekkoja. Etenkin lämpimän vuodenajan käyttöön on sertifioitu, ekologinen kierrätysmateriaali todella hyvä vaihtoehto neitseelliselle puuvillalle. Se on ilmava ja miellyttävä iholla. Lisäksi soveltuu esim. villa-allergikolle loistavasti!

Syksyä ja talvea päin mentäessä materiaalilta haluaa jo lisää lämmittävyyttä ja onkin ihana kietoutua lisälämpöä antaviin, villaa sisältäviin neulehuiveihin ja -viittoihin. Pikku KOTA, KOTA ja Iso KOTA ovat nimensä mukaisesti erikokoisia, lämmittäviä ja suojaavia viittamaisia neuleita, joilla on ihana lämmitellä hartioita ja tuoda yksinkertaiseen asuun todella helposti lisää ulkonäköä.

KOTA viittaan saa halutessaan myös nahasta valmistettuja sulkakoristeita lisää näyttävyyttä antamaan. Tuolloin viitasta tulee todellinen voimavaate!

Neuleet ja asusteet ovat saatavilla Muonion studio merilinna studiomyymälästä, lisäksi postitse ympäri suomen. Lisätiedot ja tiedustelut sähköpostilla kuhnamo@studiomerilinna.com

Lisää tuotteista myös studio merilinnan omilta verkkosivuilta.

Julkaissut merilinna

Meri on Keski-Suomesta lähtöisin oleva vaatetuksen ja pukeutumisen ammattilainen, vaate- ja neulesuunnittelija, vaatetusalan opettaja ja kouluttaja, sekä pukeutumisneuvoja. Asuu nykyisin Muoniossa, missä sijaitsee myös oma työhuonemyymälä/workshop.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: