Tervetuloa Uusi Vuosi 2014!

Kiitos kaikille lukijoille vuodesta 2013!

Vaikka en ole aktiivinen bloggaaja laisinkaan, on näillä sivuilla käynyt lukijoita yllättävänkin paljon, kiitos teille! Kiinostuksen kohteena oli tänävuonna, etenkin joulukuun alussa Itsenäisyyspäivän aikoihin, etikettipukeutuminen. Vartalotyypit ja pukeutuminen ovat myös tasaisesti haetuimpia asioita ja niistä ollaan ymmärrettävästi kyllä kiinostuneita. Olen iloinen siitä, jos omalta osaltani edes hieman, olen voinut auttaa tätäkin kautta pukeutumiseen liittyvissä asioissa.

Maailma muuttuu ja niin myös pukeutumiseen liittyvät asiat elävät omaa aikaansa ja oman aikansa. Mutta on myös niitä  pysyviä ja hitaammin muuttuvia, kuten vaikkapa etikettipukeutuminen, joka oikeassa paikassa oikeaan aikaan puoltaa ehdottomasi paikkansa yhä edelleen.

Yksi uuden vuoden toiveeni on, että voisin enemmän tehdä kaikkea sitä mikä todella on minulle tärkeää ja josta pidän;  yksi voisi olla vaikkapa tämän sivuston päivittäminen aiempaa useammin.

Nauttikaa elämästä ja eläkää rohkeasti uutta vuotta 2014!

Rakkain terveisin,

*Meri

Julkaissut merilinna

Meri on Keski-Suomesta lähtöisin oleva vaatetuksen ja pukeutumisen ammattilainen, vaate- ja neulesuunnittelija, vaatetusalan opettaja ja kouluttaja, sekä pukeutumisneuvoja. Asuu nykyisin Muoniossa, missä sijaitsee myös oma työhuonemyymälä/workshop.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: