Etsitkö vastauksia pukeutumiseen liittyviin kysymyksiin?

Tervetuloa! Näiltä sivuilta tulet löytämään pukeutumisen eri alueisiin liittyvää tietoa ja vinkkejä helpottamaan niin arki- kuin juhlapukeutumista. Sivut kattavat etikettipukeutumisesta vaatehuoltoon ja toimivaan vaatekaappiin.

Tällä hetkellä aika ei valitettavasti riitä aktiiviseen postaukseen, mutta jatkossa tulen kirjoittamaan lisää ajankohtaisista vaatetukseen ja pukeutumiseen liittyvistä asioista, joten kannatta käydä myöhemminkin. Siihen saakka toivon, että löydät kaipaamaasi tietoa ja vastauksia pukeutumiseen liittyviin ongelmiin.

Parhain terveisin Meri

Julkaissut merilinna

Meri on Keski-Suomesta lähtöisin oleva vaatetuksen ja pukeutumisen ammattilainen, vaate- ja neulesuunnittelija, vaatetusalan opettaja ja kouluttaja, sekä pukeutumisneuvoja. Asuu nykyisin Muoniossa, missä sijaitsee myös oma työhuonemyymälä/workshop.

4 vastausta artikkeliin “Etsitkö vastauksia pukeutumiseen liittyviin kysymyksiin?

    1. Kiitos Tuula kommentista! Niin, kyllähän tähän pakettiin yritti mahduttaa mahdollisimman paljon sitä tietoa ja kokemusta asioista, minkä kanssa on ollut tekemisissä jo hyvinkin kauan aikaa. Toiveena on, että mahdollisimman moni löytäisi tätä kautta kaipaamiinsa asioihin vastauksia ja että tätä hallussani olevaa tietoa voisi hyödyntää mahdollisimman paljon. Asiaa olisi kyllä vieläkin kaikenlaista, mistä voisi kirjoittaa, mutta se odottaa vielä vähän aikaa muilta kiireiltä. Kauniita kevätpäiviä toivotan sinulle Tuula ja kaikille muillekkin!

    1. Kiitos, sivut on olleet tauolla pitkän aikaa ja nyt olen taas käynyt vähän päivittämässä asioita. Aurinkoista alkukevättä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: