Pukeutumispalvelu studio merilinna on nyt Facebookissa

MH_vaatemallit16

Pukeutumispalvelu studio merilinna löytyy nyt myös Facebookissa. Sivuille päivittyvät ajankohtaiset asiat ja tapahtumat, lisäksi löytyy vinkkejä pukeutumiseen. Ajankohtaista on nyt siirtyminen uusiin toimitiloihin vuoden alusta ja sitä ennen, jo joulun alla, avoimien ovien päivät.  Sivuille pääsee tästä, käy tykkäämässä!

Julkaissut merilinna

Meri on Keski-Suomesta lähtöisin oleva vaatetuksen ja pukeutumisen ammattilainen, vaate- ja neulesuunnittelija, vaatetusalan opettaja ja kouluttaja, sekä pukeutumisneuvoja. Asuu nykyisin Muoniossa, missä sijaitsee myös oma työhuonemyymälä/workshop.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: